Results 1 to 4 of 4

Thread: Third weapon slot

  1. #1
    ... connecting
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Third weapon slot

    Hello everyone.
    I'm interested in the introduction of a third weapon slot in the mod.
    Once upon a time, I saw in some kind of global modification, how, along with the main weapon (Thompson, Colt), the player still had a knife, and you could switch to it with buttons 1 and 2.
    How can this be technically implemented?
    Add 'PrimaryC' to slots 'Primary', 'Primaryb'?

    As far as I remember, there was a 'pistol' slot type in CoD1, but this is no longer in CoD2.

  2. The Following User Says Thank You to Dimitrio290 For This Useful Post:

    kung foo man (25th March 2021)

  3. #2
    Brigadier General
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    1,010
    Thanks
    439
    Thanked 170 Times in 132 Posts
    there is primary and secondary weapon slot. you should bind a key to an additional weapon and replace that to primary or secondary. but before replacing you should save all the weapon info, so when switching back you can load the previous weapon

  4. The Following User Says Thank You to Ni3ls For This Useful Post:

    kung foo man (25th March 2021)

  5. #3
    Assadministrator IzNoGoD's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    1,667
    Thanks
    17
    Thanked 1,009 Times in 635 Posts
    1. Monitor if the player switches weapons
    2. Replace unused slot with the "third weapon", saving the old info as the new "third weapon".
    3. Done.
    "Does not work" is an error report for a bug between keyboard and chair.

    All hail Artie Effem

  6. The Following User Says Thank You to IzNoGoD For This Useful Post:

    kung foo man (25th March 2021)

  7. #4
    ... connecting
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    I'm sorry to be writing here after a long lull, I've been busy.
    Maybe my memory lets me down, but I remember I athat I was changing my weapon using just one button. Thompson, colt, and knife. That is, it was something different than the ways described by you above. But maybe I'm wrong.
    I found something interesting. If you write \SlotStackable\1\ in any weapons file, if you lift those weapon off the ground, it will appear in the hands, but will be very buggy. At this point, you can switch to a second weapon, and pistol. If you switch again, the raised weapon will disappear. The game does not know where to put these weapon.
    And if you write this feature in only one weapon, the grenades will go into the slot of weapons, like in Cod1.

    Also, when I use "give all" in my mod, I am given three weapons, one of which is bugged (uses all the material of the previous weapon, except characteristics), and they are stored in my hands.
    Last edited by Dimitrio290; 16th May 2021 at 07:27.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •