Results 1 to 5 of 5

Thread: CoD2(version 1.0) Unknown Soldier renaming

  1. #1
    Private valens's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    29
    Thanks
    14
    Thanked 21 Times in 21 Posts

    CoD2(version 1.0) Unknown Soldier renaming

    Hi,
    I have CoD2 Server(version 1.0).unknown soldier I want to rename. How do I do this?




    Note: the server is opened operating system windows 7





    Thank you in advance for your help

  2. #2
    Private valens's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    29
    Thanks
    14
    Thanked 21 Times in 21 Posts
    Help me please !

  3. #3
    Private
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    32
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 4 Posts
    Something like this?

    Code:
    if(self.name == "Unknown Soldier")
    {
         self setClientCvar("name","Player " + randomInt(1000));
    }

  4. The Following User Says Thank You to fabio For This Useful Post:

    kung foo man (11th January 2017)

  5. #4
    Brigadier General
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    1,011
    Thanks
    439
    Thanked 171 Times in 132 Posts
    Use the correct section next time, so people can help you even better and faster

  6. #5
    ... connecting
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    where I can add this cod2?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •