Results 1 to 4 of 4

Thread: Botzomie mod lagging

  1. #1
    ... connecting
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Botzomie mod lagging

    Hello,

    I got a bot zombie mod from Stevo, it was published on youtube, now it's removed.
    So, whenever I run it on my server, and after zombies start attacking, the server starts lagging.

    Any solutions? thanks.

  2. #2
    Assadministrator kung foo man's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    trailerpark
    Posts
    1,955
    Thanks
    1,851
    Thanked 1,055 Times in 732 Posts
    - optimize the code
    - use better CPU
    - trace the bottleneck and fix it
    timescale 0.01

  3. #3
    ... connecting
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Can u tell me short things about bottleneck? never heard of it

    Others things are easy to solve _ optimize the code and CPU

  4. #4
    Sergeant maxdamage99's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Russia
    Posts
    373
    Thanks
    74
    Thanked 86 Times in 72 Posts
    i think some loops maybe infinite

    test with
    Code:
    developer 2
    reason of lag printed after "hitch warning: ...."
    write shit code's

  5. The Following User Says Thank You to maxdamage99 For This Useful Post:

    Whiskas (27th March 2019)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •