Results 1 to 9 of 9

Thread: Cod2 problem

  1. #1
    ... connecting
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    5
    Thanks
    4
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Cod2 problem

    I got a problem, when i try to adjust my resolution my game is leaving alone and don't restart, and if i try to restart the game the resolution is set back to default like my keys.

    If someone know what i have to do for solve this please help.
    Thanks for help.
    Last edited by Titou; 9th September 2018 at 15:43.

  2. The Following 2 Users Say Thank You to Titou For This Useful Post:

    kubislav23 (9th September 2018),kung foo man (9th September 2018)

  3. #2
    Assadministrator IzNoGoD's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    1,540
    Thanks
    17
    Thanked 905 Times in 562 Posts
    Open the game as admin.

    Dont join any server.

    Change your settings.

    Close your game.

    Done.
    "Does not work" is an error report for a bug between keyboard and chair.

    All hail Artie Effem

    Sending me a private message makes me want to help you LESS.

  4. The Following 2 Users Say Thank You to IzNoGoD For This Useful Post:

    kung foo man (9th September 2018),Titou (15th September 2018)

  5. #3
    ... connecting
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    5
    Thanks
    4
    Thanked 2 Times in 1 Post
    I've done all what you said but it doesn't change anything, any other idea ?

  6. #4
    Assadministrator IzNoGoD's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    1,540
    Thanks
    17
    Thanked 905 Times in 562 Posts
    Manually edit the .cfg file in main/players/yournamehere/config_mp.cfg
    "Does not work" is an error report for a bug between keyboard and chair.

    All hail Artie Effem

    Sending me a private message makes me want to help you LESS.

  7. The Following User Says Thank You to IzNoGoD For This Useful Post:

    Titou (15th September 2018)

  8. #5
    ... connecting
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    5
    Thanks
    4
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Quote Originally Posted by IzNoGoD View Post
    Manually edit the .cfg file in main/players/yournamehere/config_mp.cfg
    what should I change ?
    (I have notepad++)

  9. #6
    Assadministrator IzNoGoD's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    1,540
    Thanks
    17
    Thanked 905 Times in 562 Posts
    seta r_mode "2560x1440"
    "Does not work" is an error report for a bug between keyboard and chair.

    All hail Artie Effem

    Sending me a private message makes me want to help you LESS.

  10. The Following 2 Users Say Thank You to IzNoGoD For This Useful Post:

    kung foo man (9th September 2018),Titou (15th September 2018)

  11. #7
    ... connecting
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    5
    Thanks
    4
    Thanked 2 Times in 1 Post
    I did it but nothing happen always staying in 1024x768 another idea please ?

  12. #8
    Private Polat's Avatar
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    Israel
    Posts
    27
    Thanks
    9
    Thanked 18 Times in 14 Posts
    What's the hard in that?

    - Run Call of Duty 2

    - Go to -> Options/Graphics and then change video mode to whatever you want, then press Apply.

    - Done.

    If this didn't work, try to move all mods in your CoD2 folder to some other folder in Desktop, then try again and when it's work, return them to the CoD2 folder.
    Code:
    sudo apt-get install betterbrainforscirpting

  13. The Following 2 Users Say Thank You to Polat For This Useful Post:

    kung foo man (16th September 2018),Titou (15th September 2018)

  14. #9
    ... connecting
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    5
    Thanks
    4
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Finally it work fine now, Thanks you all for your help

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •