Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: LetsEncrypt for https://killtube.org

  1. #11
    Assadministrator kung foo man's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    trailerpark
    Posts
    1,884
    Thanks
    1,777
    Thanked 1,025 Times in 709 Posts
    LetsEncrypt slowly becomes a Python/pip/gcc dependency hell:


    Code:
    root@euve78301:~# ./letsencrypt/letsencrypt-auto certonly --renew-by-default --webroot --webroot-path=/var/www/forum -d killtube.org --email=lama12345@gmail.com
    Upgrading certbot-auto 0.11.1 to 0.13.0...
    Replacing certbot-auto...
    Creating virtual environment...
    Installing Python packages...
    Had a problem while installing Python packages.
    
    
    
    
    pip prints the following errors:
    =====================================================
    Collecting argparse==1.4.0 (from -r /tmp/tmp.phANzTUu7s/letsencrypt-auto-requirements.txt (line 11))
    /root/.local/share/letsencrypt/local/lib/python2.7/site-packages/pip/_vendor/requests/packages/urllib3/util/ssl_.py:315: SNIMissingWarning: An HTTPS request has been made, but the SNI (Subject Name Indication) extension to TLS is not available on this platform. This may cause the server to present an incorrect TLS certificate, which can cause validation failures. For more information, see https://urllib3.readthedocs.org/en/latest/security.html#snimissingwarning.
      SNIMissingWarning
    /root/.local/share/letsencrypt/local/lib/python2.7/site-packages/pip/_vendor/requests/packages/urllib3/util/ssl_.py:120: InsecurePlatformWarning: A true SSLContext object is not available. This prevents urllib3 from configuring SSL appropriately and may cause certain SSL connections to fail. For more information, see https://urllib3.readthedocs.org/en/latest/security.html#insecureplatformwarning.
      InsecurePlatformWarning
      Downloading argparse-1.4.0-py2.py3-none-any.whl
    Collecting pycparser==2.14 (from -r /tmp/tmp.phANzTUu7s/letsencrypt-auto-requirements.txt (line 17))
      Downloading pycparser-2.14.tar.gz (223kB)
    Collecting cffi==1.4.2 (from -r /tmp/tmp.phANzTUu7s/letsencrypt-auto-requirements.txt (line 21))
      Downloading cffi-1.4.2.tar.gz (365kB)
        Complete output from command python setup.py egg_info:
        unable to execute 'x86_64-linux-gnu-gcc': No such file or directory
        unable to execute 'x86_64-linux-gnu-gcc': No such file or directory
    
    
    
    
            No working compiler found, or bogus compiler options
            passed to the compiler from Python's distutils module.
            See the error messages above.
            (If they are about -mno-fused-madd and you are on OS/X 10.8,
            see http://stackoverflow.com/questions/22313407/ .)
    
    
    
    
        ----------------------------------------
    Command "python setup.py egg_info" failed with error code 1 in /tmp/pip-build-EPPyZ4/cffi
    /root/.local/share/letsencrypt/local/lib/python2.7/site-packages/pip/_vendor/requests/packages/urllib3/util/ssl_.py:120: InsecurePlatformWarning: A true SSLContext object is not available. This prevents urllib3 from configuring SSL appropriately and may cause certain SSL connections to fail. For more information, see https://urllib3.readthedocs.org/en/latest/security.html#insecureplatformwarning.
      InsecurePlatformWarning
    You are using pip version 8.0.3, however version 9.0.1 is available.
    You should consider upgrading via the 'pip install --upgrade pip' command.
    =====================================================
    
    
    
    
    Certbot has problem setting up the virtual environment.
    
    
    
    
    We were not be able to guess the right solution from your pip
    output.
    
    
    
    
    Consult https://certbot.eff.org/docs/install.html#problems-with-python-virtual-environment
    for possible solutions.
    You may also find some support resources at https://certbot.eff.org/support/ .

    Luckly pip install --upgrade pip fixed everything
    timescale 0.01

  2. #12
    Assadministrator IzNoGoD's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    1,531
    Thanks
    17
    Thanked 922 Times in 567 Posts
    Bumping this a bit - your www subdomain has no cert, so https://www.killtube.org/ does not properly work. Try adding -d www.killtube.org to your initial LE command.
    "Does not work" is an error report for a bug between keyboard and chair.

    All hail Artie Effem

    Sending me a private message makes me want to help you LESS.

  3. The Following User Says Thank You to IzNoGoD For This Useful Post:

    kung foo man (13th January 2018)

  4. #13
    Assadministrator kung foo man's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    trailerpark
    Posts
    1,884
    Thanks
    1,777
    Thanked 1,025 Times in 709 Posts
    Thanks, works nicely. Now it can reroute to http://killtube.org/forum.php

    Click image for larger version. 

Name:	seeother.png 
Views:	23 
Size:	144.5 KB 
ID:	1393

    And the cookie session is invalid ^^
    timescale 0.01

  5. The Following User Says Thank You to kung foo man For This Useful Post:

    kubislav23 (14th January 2018)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •