Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 40

Thread: d3dbsp to radiant

  1. #1
    Private First Class
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    201
    Thanks
    4
    Thanked 9 Times in 6 Posts

    d3dbsp to radiant

    hello , how change d3dbsp to map converter [ radiant ] ?

  2. #2
    Brigadier General
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    994
    Thanks
    439
    Thanked 166 Times in 128 Posts
    decompiler

  3. #3
    ... connecting
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    well - thats interesting niels - what you know about that converter

  4. #4
    Assadministrator kung foo man's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    trailerpark
    Posts
    1,957
    Thanks
    1,866
    Thanked 1,056 Times in 733 Posts
    timescale 0.01

  5. The Following User Says Thank You to kung foo man For This Useful Post:

    guiismiti (13th September 2014)

  6. #5
    Brigadier General
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    994
    Thanks
    20
    Thanked 584 Times in 387 Posts
    I would hasten to add that the decompiler only works for COD games up to COD2. After that, for all subsequent COD games from COD4 onwards, the format is not readable and, so far, has not been decompiled.

  7. #6
    Brigadier General
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    994
    Thanks
    439
    Thanked 166 Times in 128 Posts
    And u need to fix ur .map file when u converted it. Brushes got corrupt etc. SO bettter is to make ur own maps

  8. #7
    Private First Class
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    201
    Thanks
    4
    Thanked 9 Times in 6 Posts
    ok i conver .d3dbsp to .map
    all maps have this error
    error in radiant :
    ParseEntity: { not found
    GetLastError() = 0
    An unrecoverable error has occured. Would you like to edit Preferences before exiting Q3Radiant?
    Last edited by malyczolg; 8th December 2013 at 07:32.

  9. #8
    Brigadier General
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    994
    Thanks
    439
    Thanked 166 Times in 128 Posts
    yeah u need to open ur .map with notepad and remove all the corrupt brushes. Open a working .map file and look how the set-up of the .map file is

  10. #9
    Private First Class
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    201
    Thanks
    4
    Thanked 9 Times in 6 Posts
    how can i check where is corrupt brushes?

  11. #10
    Assadministrator kung foo man's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    trailerpark
    Posts
    1,957
    Thanks
    1,866
    Thanked 1,056 Times in 733 Posts
    I've actually never used that, but Notepad++ might help you to find buggy brushes, since it colors the { and } red

    Then you look over the file to get a "feeling" how a correct brush is looking and then you try to delete the ones which look wrong.


    If you want to do all a favour, you would download the source, fix it and publish the working one
    timescale 0.01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •